nieuwe kerstfreubels in de maak!

Gepubliceerd op 19 november 2022 om 22:40

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het ontwerpen van een paar nieuwe kerstfreubels voor in de winkel. Ik had nog niet veel engelen van glas dus er komt een gesmolten glas engel op een berkenhouten stammetje bij in het assortiment. Ook heb ik de grote kerstman hanger omgetoverd tot een kerstman op stam met een beschilderde muts en jas, wat hem wel wat leuker maakt vind ik zelf. 

 

Binnenkort beschikbaar in de winkel en ook in de shop, stay tuned dus!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Barnasconi
2 jaar geleden

Hoi Danielle, vanmiddag de door jouw gemaakte kerstengel en kerstman cadeau gegeven aan mijn jarige peettante. Ze vindt ze fantastisch!

Daniëlle Merks
2 jaar geleden

Hoi Saskia, dat is leuk om te horen. Daar doen we het voor! Heel veel plezier ermee!