De jaarlijkse kerstwinkel is weer ingericht en geopend!

Gepubliceerd op 17 november 2022 om 21:16

De jaarlijkse kerstwinkel bij StudioVitri in Kerkrade is weer geopend! Elk jaar richten we de etalages helemaal in kerstsfeer in en zijn mijn glazen kersthangers en andere kerst freubels weer te koop. Ook is er nog meer glaskunst te bewonderen. 

Deze traditie is elk jaar een beetje meer gegroeid. Dit jaar hebben we groots uitgepakt door alle etalages in te richten, de winkelruimte mooi in stijl in te richten met een toonbank, wat muziekinstrumenten, een oude kassa, en nog meer. Allemaal in de Art Nouveau stijl. Eind november komen de kerstbomen nog en dan zijn we helemaal klaar. 

 

kerstwinkel dmglasinlood

Ik vind het altijd geweldig om de reacties te zien van de mensen die voorbij lopen als we bezig zijn met de winkelruimte in te richten. Het is ieder jaar weer een feestje om te proberen om een van de mooiste winkels van de straat te zijn. Ook vind ik het leuk om buurtbewoners en mensen die vaak in de buurt komen op te kunnen vrolijken met een echt sfeervolle gezellige ruimte waar je elke keer weer iets nieuws ziet. 

 

We hebben al veel lovende reacties gehad van mensen die langs komen of even binnen komen kijken. Daar doen we het voor! 

 

Kom ook gauw een kijkje nemen in de sfeervolle Art Nouveau kerstwinkel in Kerkrade. Alle glaskunst is handgemaakt en tot Sinterklaas hebben we een leuke kortingsactie in de winkel!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.